Pet medalja Borsi iz Češke Trebove
Džudaši mostarske Borse ovog su vikenda uspješno zakoračili u novu sezonu. Nakon nedavno odrađenih uvodnih priprema u Kaštel Sućurcu, jedan od najuspješnijih sportskih kolektiva grada Mostara vratio se nastupima na međunarodnoj

judo sceni.

U organizaciji judo kluba iz Češke Trebove ovog je vikenda održan dvodnevni turnir u spomenutom gradu. Turnir, međunarodnog karaktera, pod nazivom “Velka Cena” okupio je veliki broj uzvanika, a natjecalao se oko 500 natjecatelja iz 67 klubova i četiri države.

Za Judo klub Borsu nastupalo je pet natjecatelja u uzrastima do 18 godina. Svi su briljirali odradivši odlične borbe i okitivši se odličjima, a po zbroju bodova (broj bodova i broj medalja po ekipi u odnosu na broj natjecatelja u ekipi) zauzeli su odlično 2. mjesto u ukupnom poretku.

Zlatne medalje su osvojili Josipa Brvenik i Aljoša Čvoro, dok su Ivan Jozeljić, Mario Jozeljić i Ana Ujdur osvojili brončane medalje.

Pred Borsom je zasigurno uzbudljiva natjecateljska sezona, a zanimljiv detalj je i taj da su već krenule prijave na poznati mostarski sportski događaj “Borsa OPEN 2017.”. Prijava je tako stigla iz Velike Britanije, a ukupno dolazi 20 sportaša.
Datum: 23.01.2017. Vijesti postavio: JudoBorsa

Untitled Document

  Judo klub Borsa Mostar
Rudarska 253, 88000 Mostar, BiH

Kontakte telefoni: +387 (63) 433 515 i +387 (63) 858 515
E mail: judoborsa@gmail.com
Dozvoljeno preuzimanje sadržaja uz obvezno navoðenje naše web stranice kao izvora vijesti. Izrada: 3SA Mreža internet portala.