Petar Zadro ostvario odličan plasman na African Openu
Član mostarske Borse Petar Zadro ostvario je plasman na IJF turniru AFRICAN OPEN-u u Maroccu zauzevši odlično 7. mjesto u judu. Petar je prvog dana natjecanja u Casablanci bio jedan od najmlađih sudionika natjecanja

te je također ovo i prvo natjecanje svijetskog razmjera na kojem je Petar nastupao u konkurenciji seniora.

Ostvario je pobijede nad Marokancem i Portugalcem, a izgubio je od Francuza te potom u repasažu protiv Bjelorusa. Nakon završenog prvog dana turnira reprezentacija Francuske je vodeća (sa 5 osvojenih zlata, 2 srebra, 2 petoplasirana, i 2 sedmoplasirana natjecatelja) ispred Poljske i Španjolske, dok su bodovi Zadrinog sedmog mjesta BiH "smjestili" na 14. mjesto ispred Norveške, Senegala, Irske, Saudijske Arabije itd.

Petar je ovim rezultatom već poručio da je kadar u budućnosti izboriti Olimpijsku normu.

Napomenimo da je Petar prije dva tjedna slavio na Državnom prvenstvu za seniore, osvojivši tako 21. zlatno odličje kad su u pitanju državna prvenstva u najtrofejnijem olimpijskom sportu BiH. Tako je postavio visoku stepenicu za mnoge bh. sportašte kad su u pitanju državna natjecanja.
Datum: 20.03.2017. Vijesti postavio: JudoBorsa

Untitled Document

  Judo klub Borsa Mostar
Rudarska 253, 88000 Mostar, BiH

Kontakte telefoni: +387 (63) 433 515 i +387 (63) 858 515
E mail: judoborsa@gmail.com
Dozvoljeno preuzimanje sadržaja uz obvezno navoðenje naše web stranice kao izvora vijesti. Izrada: 3SA Mreža internet portala.