Josipa Brvenik: U dvije godine osvojila čak 61 medalju
Kao i proteklih dana naš portal predstavlja mlade nade juda sa područja Bosne i Hercegovine. Jedna od talentiranih djevojčica koji se bave judo sportom je i ovogodišnja prvakinja Bosne ...

... i Hercegovine za djevojčice u kategoriji do 48 kilograma Josipa Brvenik inače članica Judo kluba Borsa iz Mostara.

– Možete li čitateljima našega portala reći nešto o sebi?

Zovem se Josipa Brvenik. Rođena sam 20.06.2003. god. u Dubrovniku. Idem u VI razred O.Š. Petra Bakule.

– Kad ste se počeli baviti judo sportom?

Judo sam počela trenirati početkom 2013 god.

– Možete li nam pobliže reći o vašim uspjesima u BiH na judo borilištima?

Moji uspjesi na BiH borilištima za sada su jako dobri. U ove dvije i pol godine koliko treniram judo osvojila sam 61 medalju od kojih je polovica sa BiH borilišta. Neki od uspjeha sa BiH borilišta su; dva I , jedno II i dva III mjesta na Borsa Openu, dva I i dva II mjesta u Vitezu, tri III mjesta u Trebinju, jedno I i jedno III mjesto u Berkovićima, dva I i jedno III mjesto na kvalifikacijama Herceg – Bosne, 2014 god. III mjesto na državnom prvenstvu BiH, a 2015 god. I mjesto na državnom prvenstvu BiH…….

– Možete li reći nešto o uspjesima na međunarodnim borilištima ukoliko ih imate?

Nastupila sam na brojnim međunarodnim borilištima i imam jako dobre rezultate od kojih bi izdvojila neke: šest I , pet II i tri III treća mjesta iz Hrvatske, dva I i tri III mjesta iz Crne Gore, jedno I i pet III mjesta iz Srbije, jedno I i dva II mjesta iz Slovenije, II mjesto iz Italije, III mjesto iz Rumunjske, I mjesto iz Češke, I i II mjesto iz Bugarske, III mjesto iz Nizozemske……..

– Možete li izdvojiti nekoga tko vam je pomogao u dosadašnjoj karijeri?

Za moju dosadašnju karijeru najviše zasluga imaju moji treneri: Željko Zadro, Viktor Zovko, Tomislav Vučić, Leo Zovko, Franjo Zadro, Miljenko Vidović te moji roditelji .

– Kakvi su vam budući planovi što se tiče juda?

Pored škole i školskih obveza namjeravam i dalje aktivno trenirati i postići puno dobrih rezultata kako na domaćim tako i na međunarodnim borilištima.

– Kakva je Josipa izvan borilišta?

To morate pitati moje prijatelje.

«– Ovim putem se želim zahvaliti mojim prijateljima iz VI 1. koji mi puno pomažu kao i mojim nastavnicima koji imaju razumijevanje zbog mojih čestih izostanaka s nastave zbog međunarodnih natjecanja.»
Datum: 19.05.2015. Vijesti postavio: JudoBorsa

Untitled Document

  Judo klub Borsa Mostar
Rudarska 253, 88000 Mostar, BiH

Kontakte telefoni: +387 (63) 433 515 i +387 (63) 858 515
E mail: judoborsa@gmail.com
Dozvoljeno preuzimanje sadržaja uz obvezno navoðenje naše web stranice kao izvora vijesti. Izrada: 3SA Mreža internet portala.